Over Prohead

Prohead is een dienstverlener in de industriële wereld die ondersteuning geeft in de realisatie en uitbating van investeringsprojecten.

De Prohead engineers coördineren uw industriële projecten van concept tot oplevering zodat uw organisatie de handen vrij heeft om zich aan zijn core business te wijden. Een projectmethodiek, technische kennis en communicatie zijn de succesfactoren om uw projecten tot een goed einde te brengen.

In de uitbating zorgen de Prohead engineers voor optimalisaties om uw rendement van uw investering op peil te houden alsook voor de conformiteit met de van toepassing zijnde wetgeving.

Onze missie.

Onze missie is om productiefaciliteiten naar een hoger niveau brengen ten bate van een competitieve industrie.

We willen deze missie bereiken door excellente oplossingen en gefundeerde engineering diensten te verstrekken over de vakgebieden heen.

Specifiek voor onze domeinen in safety engineering betekent dit de referentie zijn in het bereiken van compliance voor technische installaties door analyse, ontwerp en realisatie.

Voor project engineering betekent dit excellerenMeer...

Onze basispijlers

De basispijlers ondersteunen onze visie. Ze staan centraal in onze dagdagelijkse werking: de ontwikkeling van de vaardigheden van onze engineers, het actief beheren van kennis en het uitvoeren van projecten volgens werkende methodieken.

Ontwikkeling vaardigheden
We hechten veel belang aan de ontwikkeling van onze ingenieurs op het vlak van technische en persoonlijke vaardigheden. Continu investeren we hierin. Je kan zo veel meer bereiken als de vaardigheden naar een hoger niveau Meer...

Geschiedenis

Prohead is opgericht in 2011 door Bart Niemegeers na 15 jaar ervaring in de wereld van engineerings- en infrastructuurprojecten. Hij werkte ondermeer bij Getronics, Alvey, Dolmen, Colruyt en Intrion. Zo bouwde hij een gedegen expertise op in het professioneel uitvoeren van technische projecten, veiligheidsengineering en logistieke consultancy.

Met focus op kwaliteit van het project, groeide Prohead in 5 jaar snel naar een team van 9 engineers. Het team wordt verder multi-disciplinair uitgebreidMeer...

Prohead Engineering bv Team