Studie optimalisatie orderpicking

Studie optimalisatie orderpicking

Euro Gijbels is een sterk groeiende KMO in Geel dat actief is in de distributie van groenten en fruit. Zo levert het dagelijks aan heel wat Carrefour winkels. Euro Gijbels bestendigt zijn groei door te investeren in informatica en automatisatie. Zo kunnen de winkels hun dagelijkse bestellingen eenvoudig doorgeven via een app op hun Ipad.

Het is noodzakelijk om in een heel korte periode de orders te kunnen rondhalen. Klanten willen immers zo laat mogelijk bestelllen en de volgende dag alles vers in het rek te hebben. Bovendien moet dit proces foutloos uitgevoerd worden. Door de continue groei van Euro Gijbels dringt een optimalisatie zich op. Hiervoor worden de bestaande logistieke flows en opslagsystemen in vraag gesteld t.o.v. het huidige businessmodel. Na analyse, bepalen we samen met de klant de meest efficiënte methodes voor zowel arbeid, ruimtebezetting en investeringsgoederen.

Hierdoor zijn er tal van projecten zoals automatisaties, uitbreidingen van technische installaties en bouwkundige werken. Hiervoor verzorgen wij tevens de coördinatie en technische expertise.