Werken bij Prohead

Ons uniek karakter zit in de procesmatige benadering van de projecten, de sturing van de teams en het streven naar kwaliteit. Elke studie of project wordt volgens een gedefinieerd projectmodel doorlopen en maakt maximaal gebruik van gestandaardiseerd materiaal. Als kennisorganisatie wordt de impliciete en expliciete kennis continu beheerd. Wij hanteren het situationeel leiderschap om de engineers per taaktype te coachen. Daarnaast krijg je ook de nodige externe opleidingen.

Onze boog is echter niet altijd gespannen. Wij zijn een familiaal team, gezellige pauzes, een pintje drinken in het cafe aan de overkant of een fijne activiteit geven een goede balans.

Wij zorgen voor een correcte verloning die evolueert volgens je kennis en kunde, aangevuld met door tal van extralegale voordelen ( bedrijfswagen, loonbonus, netto onkostenvergoeding, allerlei verzekeringen, …)

Wie bieden de nodige flexibiliteit waardoor je zelf bepaalt wanneer jouw werkdag start en eindigt. Overuren zet je om in extra vakantiedagen, kortom een evenwichtige work-life balans.

 • E&I Engineer

  Functie
  Je bent binnen Prohead verantwoordelijk voor het vakgebied elektriciteit en instrumentatie.
  Je analyseert gegevens en vereisten van de klant om studies uit te voeren en vervolgens haalbare concepten te ontwerpen. In verder fase wordt de engineering meer gedetailleerd t.b.v. de uitvoering door contractors.
  Je voert studies uit i.k.v. het AREI of instrumentele beveiliging van procesinstallaties.

  Profiel
  Je hebt een Master diploma behaald in een technische richting, bij voorkeur Industriële wetenschappen Electromechanica of Electrotechnieken.
  Je hebt een eerste ervaring in een industriële omgeving en hierdoor vertrouwd met hoog- en laagspanning, sturingen en instrumentatie.
  Je hebt kennis van het AREI.
  Je wil een expert worden om SIL kringen te ontwerpen.
  Je bent een gestructureerde plantrekker maar eveneens een proactieve communicator. Je wil op een methodische, professionele manier werken.