Werken bij Prohead

Ons uniek karakter zit in de procesmatige benadering van de projecten, de sturing van de teams en het streven naar kwaliteit. Elke studie of project wordt volgens een gedefinieerd projectmodel doorlopen en maakt maximaal gebruik van gestandaardiseerd materiaal. Als kennisorganisatie wordt de impliciete en expliciete kennis continu beheerd. Wij hanteren het situationeel leiderschap om de engineers per taaktype te coachen. Daarnaast krijg je ook de nodige externe opleidingen.

Onze boog is echter niet altijd gespannen. Wij zijn een familiaal team, gezellige pauzes, een pintje drinken in het cafe aan de overkant of een fijne activiteit geven een goede balans.

Wij zorgen voor een correcte verloning die evolueert volgens je kennis en kunde, aangevuld met door tal van extralegale voordelen ( bedrijfswagen, loonbonus, netto onkostenvergoeding, allerlei verzekeringen, …)

Wie bieden de nodige flexibiliteit waardoor je zelf bepaalt wanneer jouw werkdag start en eindigt. Overuren zet je om in extra vakantiedagen, kortom een evenwichtige work-life balans.

 • Projectcoördinator

  Functie
  Je bent binnen Prohead verantwoordelijk voor de coördinatie van uitvoeringsprojecten. Je staat in voor de organisatie van de werf, de sturing van de contractors en de bewaking van de beoogde kwaliteit.
  Je wordt ook ingeschakeld om het projectbeheer uit te voeren van grotere studies of engineeringsopdrachten.

  Profiel
  Je hebt een Master diploma behaald in een technische richting.
  Je hebt een eerste ervaring in een industriële omgeving en hierdoor vertrouwd met uitvoering van investeringsprojecten.
  Je hebt affiniteit met projectmatig werken.
  Je bent een gestructureerde plantrekker maar eveneens een proactieve communicator. Je wil op een methodische, professionele manier werken.
  Je hebt ook voor kwaliteit, je bent niet tevreden met half werk.