Werken bij Prohead

Ons uniek karakter zit in de procesmatige benadering van de projecten, de sturing van de teams en het streven naar kwaliteit. Elke studie of project wordt volgens een gedefinieerd projectmodel doorlopen en maakt maximaal gebruik van gestandaardiseerd materiaal. Als kennisorganisatie wordt de impliciete en expliciete kennis continu beheerd. Wij hanteren het situationeel leiderschap om de engineers per taaktype te coachen. Daarnaast krijg je ook de nodige externe opleidingen.

Onze boog is echter niet altijd gespannen. Wij zijn een familiaal team, gezellige pauzes, een pintje drinken in het cafe aan de overkant of een fijne activiteit geven een goede balans.

Wij zorgen voor een correcte verloning die evolueert volgens je kennis en kunde, aangevuld met door tal van extralegale voordelen ( bedrijfswagen, loonbonus, netto onkostenvergoeding, allerlei verzekeringen, …)

Wie bieden de nodige flexibiliteit waardoor je zelf bepaalt wanneer jouw werkdag start en eindigt. Overuren zet je om in extra vakantiedagen, kortom een evenwichtige work-life balans.

 • Project Engineer Safety

  De activiteit "safety engineering" focust op een pragmatische en projectmatige aanpak in het toepassen van veiligheidswetgeving van technische installaties. Hieronder vallen machineveiligheid, functionele veiligheid, procesveiligheid, elektrische wetgeving, explosieveiligheid. Wij ondersteunen de opdrachtgever in het conform realiseren van zijn technische installaties en machines met praktische oplossingen.

  Functie
  Je voert studies uit in het kader van de conformiteit van technische installaties en machines met de betrokken wetgeving en je ontwerpt de oplossingen. Je audit ontwerpen of gebouwde toepassingen. Je coördineert de realisatie van oplossingen.

  Profiel
  • Je hebt een opleiding in elektromechanica of elektrotechniek genoten van het niveau master of gelijkwaardig door ervaring (bachelor).
  • Je hebt kennis van elektriciteit.
  • Je kan eenvoudig tekenwerk uitvoeren met Autocad en Visio.
  • Je bent leergierig om dit specifieke domein diepgaand te leren kennen en beheersen.
  • Je wil je specialiseren in specifieke vakgebieden.
  • Je kan pragmatische oplossingen bedenken om inbreuken op te lossen.
  • Je kan nauwgezet en gestructureerd documenten opmaken: rapporten, risicoanalyses, adviezen.