Werken bij Prohead

Als je gepassioneerd bent door de studie en coƶrdinatie van technische projecten of door veiligheidsengineering en je vindt zelfontplooiing, flexibele werktijd en zelfstandigheid belangrijk, is Prohead voor jou een interessante werkgever. Stuur gerust uw CV spontaan op. De opportuniteiten van vandaag worden immers morgen ingevuld...

 • Business Development Engineer

  Functie
  Als business developer ben je verantwoordelijk om het marktaandeel te vergroten. Je brengt de markt in kaart en prospecteert actief. Je maakt een marketingplan op en staat in voor de uitvoering ervan. Je onderhoudt dagdagelijks de digitale marketingkanalen. Je identificeert ook nieuwe kansen en afzetmarkten.

  Profiel
  Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond (master of bachelor) en ervaring in een commerciƫle functie. Je bent handig met sociale media. Je bent een netwerker, je hebt nood aan menselijke contacten. Je hebt een neus om nieuwe trends te spotten. Je ben goed in professionele schriftelijke communicatie. Naast de Nederlandse taal dien je ook een goed gesprek in het Frans voeren.

  Aanbod
  Je krijgt alle werkmiddelen die je nodig hebt alsook de nodige coaching en opleiding. Wij zorgen voor een correcte verloning die evolueert volgens je resultaten. De job is heel gevarieerd. Je hebt de mogelijkheid om een veelbelovend engineeringsteam in specifieke nichemarkten verder te laten groeien.
  Het eerste jaar combineer je de functie met engineeringsopdrachten zodat je de activiteiten van Prohead goed leert kennen.